Inrichting gezamenlijke ruimten nieuwe woonlocatie op de Ierlandlaan in Zoetermeer

Op de Ierlandlaan in Zoetermeer komt een nieuwe woonplek van Ipse de Bruggen. Er komen 26 studio’s met een eigen voordeur.  Aan de Ierlandlaan komen mensen met een licht verstandelijke beperking zelfstandig te wonen. Overdag en ’s avonds is er begeleiding aanwezig. De verwachte opleveringsdatum van het gebouw is begin 2023.

In het gebouw komen drie gemeenschappelijke ruimtes waar de bewoners elkaar kunnen ontmoeten, samen activiteiten kunnen doen en een zinvolle dagbesteding kunnen hebben. De bewoners betalen zelf de huur en de inrichting van hun studio, maar voor de inrichting van de gemeenschappelijk ruimten zijn de bijkomende kosten te hoog voor hen.

Met behulp van sponsoring en donaties willen wij de gemeenschappelijke ruimtes voor hen inrichten met diverse meubels. Help je ook mee om dit mogelijk te maken?

Projecten die uw vriendschap nodig hebben

Inrichting gezamenlijke ruimten Ierlandlaan

Zoetermeer
Op de nieuwe woonlocatie De Ierlandlandlaan in Zoetermeer (oplevering begin 2023) zijn diverse meubels nodig om de gezamenlijke ruimten te kunnen inrichten.

Spelen en beleven op KDC Bolsterberg

Zoetermeer
Bij KDC Bolsterberg zijn de huidige speelapparaten op het speeltuin dringend toe aan vervanging. Wij willen de speeltuin vernieuwen zodat kinderen op eigen niveau kunnen spelen en bewegen.

Schommel voor woonlocatie Poolster 39

Waddinxveen
Woonlocatie Poolster 39 in Waddinxveen wil graag een schommel zodat ouder wordende volwassenen met een verstandelijke beperking meer kunnen bewegen en plezier beleven op hun oude dag.

Beleeftuin woonlocatie Roland Holstlaan

Delft
Woonlocatie Roland Holstlaan wil voor oudere cliënten een beleeftuin realiseren waarin alle zintuigen worden geprikkeld.

Samen buiten fietsen met de duo-fiets

Diverse locaties
Om samen veilig fietsen mogelijk te maken en te stimuleren dat cliënten van Ipse de Bruggen meer bewegen in de buitenlucht, willen wij graag een aantal duo-fietsen inzetten.

Vrienden van Ipse de Bruggen wil de cliënten van Ipse de Bruggen met een verstandelijke beperking een goed leven geven.