Lekker buitenspelen op de schommel in Nootdorp

Voor mensen met een verstandelijke beperking zijn speelplaatsen of openbare grasvelden niet altijd toegankelijk of veilig genoeg om naar toe te gaan. Daarom willen wij het graag mogelijk maken voor de cliënten van Ipse de Bruggen om in hun eigen woonomgeving lekker te kunnen spelen en bewegen.

Om dit mogelijk te maken willen wij op diverse locaties in Nootdorp schommelbanken plaatsen en/of oude vervangen. Door deze nieuwe schommelbanken kunnen alle cliënten in de buitenlucht veilig bewegen en meer plezier beleven.

Help je ook mee om dit mogelijk te maken en te zorgen voor meer plezier en geluksmomenten?

Projecten die uw vriendschap nodig hebben

Inrichting gezamenlijke ruimten Ierlandlaan

Zoetermeer
Op de nieuwe woonlocatie De Ierlandlandlaan in Zoetermeer (oplevering begin 2023) zijn diverse meubels nodig om de gezamenlijke ruimten te kunnen inrichten.

Spelen en beleven op KDC Bolsterberg

Zoetermeer
Bij KDC Bolsterberg zijn de huidige speelapparaten op het speeltuin dringend toe aan vervanging. Wij willen de speeltuin vernieuwen zodat kinderen op eigen niveau kunnen spelen en bewegen.

Schommel voor woonlocatie Poolster 39

Waddinxveen
Woonlocatie Poolster 39 in Waddinxveen wil graag een schommel zodat ouder wordende volwassenen met een verstandelijke beperking meer kunnen bewegen en plezier beleven op hun oude dag.

Beleeftuin woonlocatie Roland Holstlaan

Delft
Woonlocatie Roland Holstlaan wil voor oudere cliënten een beleeftuin realiseren waarin alle zintuigen worden geprikkeld.

Samen buiten fietsen met de duo-fiets

Diverse locaties
Om samen veilig fietsen mogelijk te maken en te stimuleren dat cliënten van Ipse de Bruggen meer bewegen in de buitenlucht, willen wij graag een aantal duo-fietsen inzetten.

Vrienden van Ipse de Bruggen wil de cliënten van Ipse de Bruggen met een verstandelijke beperking een goed leven geven.